Prismatch!
Hurtig levering

30 dages returret

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Ændrede åbningstider i forbindelse med cykelløb

Grundet cykelløb holder forretningen ekstraordinært lukket d. 11/6 og d. 2/7. Telefonen vil begge dage være åben kl. 10:00-13:00.

For første gang nogensinde afholder Tour de France verdens største cykelløb i Danmark. I Kalundborg kommune er vi så heldige at få besøg af løbet på den 2. etape, hvor de 176 cykelryttere stryger lige forbi Kalundborg Skov Park Have i Elmegade.


Som optakt til touren, afholder DGI, DIF og DCU Tour de Storebælt d. 11 juni. Dele af løbet vil ligeledes foregå i Kalundborg.


Det enorme setup medfører, at store dele af Kalundborg vil være afspærret begge dage, hvorfor vores butik holder ekstraordinært lukket d. 11. juni og d. 2. juli.

Telefonen holder vi dog åben begge dage kl. 10:00-13:00.

Andre artikler

Vi er blevet e-mærket, for din tryghed

I Kalundborg Sov Park Have vægter vi sikker net-handel højt. Derfor er det også med stolthed, at vi kan fortælle, vi er blevet certificeret med e-mærket. Certificeringen sikrer, at du som forbruger er garanteret et overskueligt købsflow og fair handelsbetingelser, når du handler i vores webshop. Samtidig bidrager vi med mærkningen til en mere sikker online-handel og bekæmpelse af svindelshops, til gavn for alle der handler på nettet.

Læs mere »

Sådan griber du hækkeklipningen an!

Der er mange holdninger til, hvornår og hvordan det er bedst at klippe hæk. Langt hen ad vejen er det er en smagssag, hvordan du bør gå til opgaven, men der er alligevel en række almengyldige tips og tricks, der er værd at skæve til, hvis du vil have en hæk, der opfylder dine behov.

Læs mere »

Gør oprydningsarbejdet lidt sjovere med en løvblæser

Efteråret byder på masser af oprydningsarbejde i haven. Især giver de visne blade anledning til meget irritation for haveejeren, der kan bruge uforholdsvis meget tid på at holde indkørsler, plæner og tagrender fri fra blade. Med en løvblæser eller en løvsuger, er det nemt at holde styr på det døde løv, og ovenikøbet udnytte det som en ressource i haven.

Læs mere »

Haven i juli

Giv træer og buske en forfriskende sommerbeskæring og husk at forsyne krukkerne med vand og gødning i sommervarmen. Klip hækken i en A-form og nyd smagen af hjemmedyrkede grøntager og krydderurter.

Læs mere »

Lukket Grundlovsdag

Vi holder lukket grundlovsdag d. 5. juni., men vender stærkt tilbage d. 6. Det er naturligvis muligt at afgive ordrer i webshoppen hele grundlovsdag.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • Rating
  • Pris
  • Tilgængelighed
  • Tilføj til kurv
  • Beskrivelse
  • Indhold
  • Vægt
  • Størrelse
  • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign