Prismatch!
Hurtig levering

30 dages returret

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Handelsbetingelser

Betaling

KSPH.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, MobilePay og ViaBill.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1. Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2. Pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

KSPH.DK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Restordre

Bestiller du en vare på restordre, vil din ordre blive afsendt, når varen er på lager. Den forventede leveringstid for varer bestilt på restordre er 5-20 hverdage.

Levering

Vi bestræber os på at afsende alle ordrer indenfor 1-2 hverdage, men i perioder med ekstra travlhed, eller hvis en vare er i restordre, kan der opstå forsinkelser på op til 20 hverdage.

Levering til brofaste øer

Vi tilbyder fri fragt for ordrer over 399 kr. til alle brofaste øer i Danmark.

For forsendelser under 20 kg. gælder den frie fragt udelukkende til GLS Pakkeshops. Ønsker du levering med omdeling, vil din ordre blive pålagt et fragtgebyr på 29 kr.

For forsendelser på 20 kg. eller derover er den frie fragt altid med omdeling. Forsendelsen vil blive fragtet med BRINK TRANSPORT eller Danske Fragtmænd afhængig af fragtgodsets dimmensioner og vægt.

Levering til ikke-brofaste øer

Til ikke-brofaste øer tilbyder vi kun fri fragt til GLS pakkeshops på ordrer over 399 kr. For ordrer under 399 kr. er fragtomkostningerne 34,5 kr.

Vejer din forsendelse mere end 20 kg, kan den efter aftale blive leveret til nærmeste færgeleje på fastlandet.

Fragtfirmaer

Benytter du vores frie fragt, vil din vare enten blive leveret med GLS, Brink Transport eller Danske Fragtmænd. Valget af fragtfirma afhænger af ordrens dimensioner og vægt. Du kan altså ikke selv vælge fragtfirma, hvis du ønsker at gøre brug af den frie levering. Ønsker du et andet fragtfirma, kan du bestille din ordre til “Afhentning i butik“, og selv hyre et andet fragtfirma til at hente varen hos os.

Så snart din ordre forlader vores lager, modtager du en bekræftelsesmail med trackinginfo, så du kan tracke din pakke via fragtfirmaet, og følge pakkens vej til dig. Når en ordre er afsendt fra vores lager, er det fragtfirmaets leveringsbetingelser der gør sig gældende. Vi kan derfor ikke tage ansvar for leveringstidspunktet samt informering herom.

Reklamationsret

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

[email protected]

Kalundborg Skov Park Have yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

I tilfælde af at du ønsker at reklamere en vare, skal du skrive til [email protected]k, og præcist beskrive reklamationsårsagen. Medsend gerne billeder eller anden relevant dokumentation – så kan vi bedst muligt vurdere din reklamationssag.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Kalundborg Skov Park Have ApS
Elmegade 38
4400 Kalundborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Fortrydelsesret og returnering

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb.

Hvis du vælger at fortryde et køb kan du gøre det på en af følgende to måder:

 1. Anmode om en refundering via “min konto”. Når vi har behandlet din returanmodning, vil du få en besked fra os, om at du kan returnere varen til Kalundborg Skov Park Have ApS, Elmegade 38, 4400 Kalundborg.
 2. Udfyld den vedhæftede returseddel, og send den sammen med returgodset til Kalundborg Skov Park Have, Elmegade 38, 4400 Kalundborg.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: meget store varer og varer over 20 kg. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højest at koste: 1.500,00 kr.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returordren skal sendes til:

Kalundborg Skov Park Have ApS
Elmegade 38
4400 Kalundborg

Du kan købe returfragt til et af de fragtfirmaer vi samarbejder med via Shipmondo.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Force majeure

Vi tager forbehold for force majeure

Vi gør desuden opmærksom på, at produktbillederne i webshoppen er illustrative og kan være vist med ekstraudstyr og afvigelser i designet.

Standardfortydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Kalundborg Skov Park Have ApS
Elmegade 38
4400 Kalundborg
e-mail: [email protected]

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
(Kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret: d. 22-03-2024

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Billede
 • Rating
 • Pris
 • Tilgængelighed
 • Tilføj til kurv
 • Beskrivelse
 • Indhold
 • Vægt
 • Størrelse
 • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign