Fri fragt!

Prismatch!

30 dages returret

Hurtig levering

Handelsbetingelser

Betaling

KSPH.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, MasterCard, MobilePay og ViaBill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

KSPH.DK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Kampagnevarer

Ved salg af kampagnevarer kan der være mængdebegrænsning. Køber du derfor flere af samme type produkt til nedsat pris, kan du blive kontaktet af KSPH.DK med henblik på annulering af ordren/rabatten.

Restordre

Bestiller du en vare på restordre, vil din ordre blive afsendt, når varen er på lager. Er en ordre fortsat i restordre et år efter bestillingen, kan vi ikke længere trække betalingen, og ordren vil derfor blive annulleret.

Levering

Vi bestræber os på at afsende alle ordre indenfor 1-2 hverdage, men i perioder med ekstra travlhed, eller hvis en vare er i restordre, kan der opstå forsinkelser.

Levering til brofaste øer

Vi tilbyder fri fragt til alle brofaste øer i Danmark.

For forsendelser under 20 kg. gælder den frie fragt udelukkende til GLS Pakkeshop. Ønsker du levering med omdeling, vil din ordre blive pålagt et fragtgebyr på 29 kr.

For forsendelser på 20 kg. eller derover er den frie fragt altid med omdeling. Forsendelsen vil blive fragtet med BRINK TRANSPORT eller Danske Fragtmænd afhængig af fragtgodsets dimmensioner og vægt.

Levering til ikke-brofaste øer

Til ikke-brofaste øer tilbyder vi kun fri fragt til GLS pakkeshop på ordre under 20 kg. Er din forsendelse større, kan den efter aftale blive leveret til nærmeste færgeleje på fastlandet.

Fragtfirmaer

Benytter du vores frie fragt, vil din vare enten blive leveret med GLS, Brink Transport eller Danske Fragtmænd. Valget af fragtfirma afhænger af ordrens dimensioner og vægt. Du kan altså ikke selv vælge fragtfirma, hvis du ønsker at gøre brug af den frie levering. Ønsker du et andet fragtfirma, kan du bestille din ordre til “Afhentning i butik“, og selv hyre et andet fragtfirma til at hente varen hos os.

Så snart din ordre forlader vores lager, modtager du en bekræftelsesmail med trackinginfo, så du kan tracke din pakke via fragtfirmaet, og følge pakkens vej til dig. Når en ordre er afsendt fra vores lager, er det fragtfirmaets leveringsbetingelser der gør sig gældende. Vi kan derfor ikke tage ansvar for leveringstidspunktet samt informering herom. Er en ordre udeblevet, men afsendt fra vores lager, er det fragtfirmaet der er ansvarlig for efterlysningen.

Reklamationsret

KSPH.DK yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles KSPH.DK indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder KSPH.DK returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som forbruger. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige vilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

info@ksph.dk

KSPH.DK ApS
Elmegade 38
4400 Kalundborg

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

I tilfælde af at du ønsker at reklamere eller returnere en vare skal du udfylde den vedhæftede returseddel, du har fået sammen med din faktura, og sende den med din returordre. En tilstrækkeligt udfyldt returseddel er en forudsætning for, at vi kan håndtere din retursag korrekt.

KSPH.DK dækker returomkostningerne, hvis returneringen skyldes fejl fra KSPHs side. I sådanne tilfælde skal du benytte et af de fragtfirmaer, vi samarbejder med. Du kan købe en returlabel via vores webshop, og efterfølgende få denne refunderet, eller kontakte os på info@ksph.dk og få tilsendt en returlabel. Evt. spørgsmål til retursedlen og returnering generelt sendes ligeledes til info@ksph.dk

Husk! For at en vare kan returneres skal den tilbageleveres i sin originalemballage og være i ubrugt stand.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og KSPH.DK har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Vi yder 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du

 • Udfylde den vedhæftede returseddel, du har fået tilsendt på mail sammen med din faktura og vedlægge den returorden.
 • returnere varen i væsentligt samme stand (Se notatet om værdiforringelse på Forbrugerombudsmandens hjemmeside) og mængde som du modtog den. En evt. værdiforringelse vil blive modregnet i retur-beløbet.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes beløbet (købspris eller købspris fratrukket værdiforringelse) til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde og vær opmærksom på at du har ansvaret for levering i tilfælde af fortrydelse.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører. 

Vi gør desuden opmærksom på, at produktbillederne i webshoppen er illustrative og kan være vist med ekstraudstyr og afvigelser i designet.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Billede
 • Rating
 • Pris
 • Tilgængelighed
 • Tilføj til kurv
 • Beskrivelse
 • Indhold
 • Vægt
 • Størrelse
 • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign