Prismatch!
Hurtig levering

30 dages returret

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Vi er blevet e-mærket, for din tryghed

I Kalundborg Sov Park Have vægter vi sikker net-handel højt. Derfor er det også med stolthed, at vi kan fortælle, vi er blevet certificeret med e-mærket. Certificeringen sikrer, at du som forbruger er garanteret et overskueligt købsflow og fair handelsbetingelser, når du handler i vores webshop. Samtidig bidrager vi med mærkningen til en mere sikker online-handel og bekæmpelse af svindelshops, til gavn for alle der handler på nettet.

I Kalundborg Skov Park Have er det vigtigt for os, at drive vores forretning efter forskrifterne, for at sikre at du som kunde kan føle dig tryg, når du handler på nettet. Særligt i en tid, hvor online-svindel præger mediebilledet, ønsker vi at bidrage til en sikker og fair købsoplevelse online.

Derfor har vi med hjælp fra e-mærkets jurister sammensat et købsflow og et sæt handelsbetingelser, der gør købsforløbet overskueligt, til gavn for alle vores kunder. Siden den 9/4 2024 har vi på baggrund af dette arbejde, kunne bryste os af at være en e-mærket webshop med tydelige oplysninger om webshoppen, handelsbetingelser, ordrebekræftelse og købsflow generelt.

Fakta om e-mærket

 • E-mærket blev stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, Dansk industri, HK, Finans Danmark og FDIH.
 • E-mærket er en certificeringsordning der skal sikre forbrugere og erhvervsdrivende en sikker online-handel.
 • E-mærket samarbejder aktivt med TrygFonden i kampen mod svindel på nettet.

Når du handler i en e-mærket webshop, er du således med til at bakke op om sikker nethandel og hjælpe e-mærket med aktivt at bekæmpe falske webshops.

Andre artikler

Haven i juni

Endeligt er det blevet sommer, og med “boomende” haver overalt i Danmark er der nok at tage fat på for enhver haveentusiast! Gør plænen helt skarp i kanten med græstrimmeren og giv dine planter de bedste vækstbetingelser med rigeligt vand. Vent gerne med hækkeklipningen til hækken er afblomstret og småfuglene har fået første kuld på vingerne. Tag en tur med fejemaskinen eller højtryksrenseren på terrassen og få bugt med det genstridige ukrudt mellem fliserne.

Læs mere »

Automower NERA – Ny æra i robotternes verden

Som verdens førende producent af robotplæneklippere cementerer Husqvarna deres position på markedet med deres nye robotserie – Automower NERA. Sammen med den innovative EPOS-teknologi kan de nye modeller navigere uden afgrænsningskabel og klippe plænen systematisk, som var det en fodboldbane. Med Wi-Fi i alle modellerne har du via din telefon altid fuld kontrol over plæneplejen, der nu bliver nemmere og mere intelligent end nogensinde.

Læs mere »

Haven i februar

Vintersæsonens sidste måned byder på masser af forberedelse til den kommende sæson. Du kan både lave en plan for hvad du ønsker at få ordnet i løbet af året. Eller du kan sikre dig at havemaskinerne kører som de skal, inden de skal på arbejde til foråret. Endelig er slutningen af februar tiden, hvor læggekartoflerne skal sættes til forspiring.

Læs mere »

Haven i august

Selvom dagene begynder at aftage, byder august ofte på høje varmegrader og megen sol, hvilket gør haven til et oplagt sted at tilbringe sensommeren. Køkkenhaven bugner med de lækreste grøntsager, mens grenene på havens frugtbuske og træer tynges af de mange modne frugter. Hækken holder sig pæn længe efter klipning, og så er august årets bedste måned at anlægge nyt græs i.

Læs mere »

Haven i maj

Der er fuld smæk på plantevæksten i maj, der byder på en masse aktiviteter for enhver haveejer. Det er eksempelvis ved at være tid til at så i køkkenhaven og plante sommerblomster i krukker. Hjælp
det hurtigt voksende græs med en gang gødning, og form din buksbom i de smukkeste skulpturer.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Billede
 • Rating
 • Pris
 • Tilgængelighed
 • Tilføj til kurv
 • Beskrivelse
 • Indhold
 • Vægt
 • Størrelse
 • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign