Prismatch!
Hurtig levering

30 dages returret

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Usikre tider sætter forsygningskæder under pres

Først var der en coronakrise, midt under coronakrisen kom en blokering af Suezkanalen og nu har vi en krig i Ukraine. Én ulykke kommer sjældent alene og alle tre katastrofer har medført forsinkelser i div. produktionsled i hele verden.

Den voldsomme komponentmangel samtlige af verdens fabrikker lider under, betyder kort sagt at det er blevet sværere at få produceret og leveret varer. Kombineret med en større efterspørgsel er situationen blot blevet mere usikker, og leveringsdatoer er desværre gået hen og blevet “en by i Rusland”. Alt for mange af vores produkter er derfor kun tilgængelige “på restordre”.

Selvom coronakrisen er ved at være fortid herhjemme, er den desværre stadig aktuel i mange af de lande, hvor blandt andet de elektroniske komponenter til STIHL og Husqvarnas maskiner bliver produceret. Ledningsnet, afbryder, koplingsudstyr, gummidele er blandt de mange komponenter, der fortsat er ramt af coronakrisen.

Ruslands invasion af Ukraine har medført helt nye forsygningsvanskeligheder. Nu er det særligt tændrør, der ikke er til at fremskaffe, og det forsinker produktionsleddene yderligere. Hvor længe manglen på komponenter varer er ligeså usikkert som udfaldet af krigen, og situationen ændrer sig dagligt.

Både Husqvarna og STIHL har investeret i udvidelse af af deres produktionsfaciliteter, men når forsyningssituationen ændrer sig dagligt, er det begænset, hvor meget de kan planlægge sig ud af. Derfor kan vi desværre ikke komme med estimerede leveringstider for de varer, vi har i restordre hos producenterne.

Ét tiltag giver dog håb forude…

Allerede i begyndelsen af coronapandemien stod det klart, at coronakrisen ville give store forsyningsvanskeligheder i fremtiden. I Kalundborg Skov Park Have påbegyndte vi derfor et større logistisk arbejde, der mundede ud i et nyt og betydeligt større lager. Lageret, der stod klart i januar, giver os mulighed for at købe store partier hjem (når dette er muligt), så lagerbeholdningen får sværere ved at gå i minus.

Selvom en del specifikke produkter stadig er i restordre, har vi dog samlet set flere maskiner på lager, end nogensinde før. Forelsker du dig derfor i et produkt som er i restordre, kan vi næsten altid finde et alternativ, der kan løse de samme opgaver for dig.

Andre artikler

Haven i juni

Endeligt er det blevet sommer, og med “boomende” haver overalt i Danmark er der nok at tage fat på for enhver haveentusiast! Gør plænen helt skarp i kanten med græstrimmeren og giv dine planter de bedste vækstbetingelser med rigeligt vand. Vent gerne med hækkeklipningen til hækken er afblomstret og småfuglene har fået første kuld på vingerne. Tag en tur med fejemaskinen eller højtryksrenseren på terrassen og få bugt med det genstridige ukrudt mellem fliserne.

Læs mere »

Sådan griber du hækkeklipningen an!

Der er mange holdninger til, hvornår og hvordan det er bedst at klippe hæk. Langt hen ad vejen er det er en smagssag, hvordan du bør gå til opgaven, men der er alligevel en række almengyldige tips og tricks, der er værd at skæve til, hvis du vil have en hæk, der opfylder dine behov.

Læs mere »

Haven i december

Med få gøremål i haven og julen rundt om hjørnet gælder det om at benytte de korte dage til at skrue op for hyggen. Dekorer haven med smukke julelys og skab liv i haven ved at tiltrække fouragerende småfugle. Beskyt dine frostsarte stauder med halm og gran, og sørg for, at du er klar til vinterens sne.

Læs mere »

Derfor vælger de fleste Kalundborg Skov Park Have

Der er mange gode grunde til at handle hos Kalundborg Skov Park Have. Udover de mange gode tilbud du finder på vores hjemmeside, har vi dygtige fagfolk samlet i Kalundborg, der står klar til at hjælpe dig. Som autoriseret forhandler af bl.a STIHL, Husqvarna, KWERN og ARS tilbyder vi premium-produkter til hele Danmark.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • Rating
  • Pris
  • Tilgængelighed
  • Tilføj til kurv
  • Beskrivelse
  • Indhold
  • Vægt
  • Størrelse
  • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign