Fri fragt!

Prismatch!

30 dages returret

Hurtig levering

Tak for jeres tålmodighed

Stort tak til jer, vores kunder, for at være ekstra tålmodige med leverancer i øjeblikket. Vi er i gang med en større ombygning på vores lager, og især beklædning og tilbehør er hårdt ramt af forsinkelserne.

I en tid hvor leveringssikkerhed fylder mere end nogensinde før, er det derfor meget vigtigt at Kalundborg Skov Park Have hele tiden udvikler og effektiviserer for at være i front på netop det punkt. Det gør vi bl.a ved at udvide vores sortiment og øge lagerbeholdningen af eksisterende sortiment. Vi er forventeligt på plads i slutningen af uge 6 med vores nye lagerindretning. Tak til hele holdet bag ksph.dk for at yde en ekstra indsats netop nu.

Rigtig god vinter og vinterferie.

Venlig hilsen,
Kåre Antonsen, Ejer

Andre artikler

Haven i august

Selvom dagene begynder at aftage, byder august ofte på høje varmegrader og megen sol, hvilket gør haven til et oplagt sted at tilbringe sensommeren. Køkkenhaven bugner med de lækreste grøntsager, mens grenene på havens frugtbuske og træer tynges af de mange modne frugter. Hækken holder sig pæn længe efter klipning, og så er august årets bedste måned at anlægge nyt græs i.

Læs mere »

Haven i januar

Der ikke er meget at holde i haven i januar. Det frigiver tid til at forberede en ny havesæson. Er der maskiner du mangler? Hvordan vil du indrette haven? Benyt ventetiden til at forberede den kommende sæson – Så er du klar, når forårssolen tager sit indtog.

Læs mere »

Gør oprydningsarbejdet lidt sjovere med en løvblæser

Efteråret byder på masser af oprydningsarbejde i haven. Især giver de visne blade anledning til meget irritation for haveejeren, der kan bruge uforholdsvis meget tid på at holde indkørsler, plæner og tagrender fri fra blade. Med en løvblæser eller en løvsuger, er det nemt at holde styr på det døde løv, og ovenikøbet udnytte det som en ressource i haven.

Læs mere »

Haven i juni

Endelig er det blevet sommer, og mange aktiviteter er rykket udendørs, til stor glæde for enhver haveejer. Sikr de bedste vækstbetingeler for planterne med rigeligt vand, og giv plænen den sidste finish med græstrimmeren. Vent gerne med hækkeklipningen til hækken er afblomstret og småfuglene har fået første kuld på vingerne. Tag en tur med fejemaskinen eller højtryksrenseren på terrassen og få bugt med det genstridige ukrudt mellem fliserne.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • Rating
  • Pris
  • Tilgængelighed
  • Tilføj til kurv
  • Beskrivelse
  • Indhold
  • Vægt
  • Størrelse
  • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign