Prismatch!
Hurtig levering

30 dages returret

Fri fragt på ordrer over 399 kr.

Tak for jeres tålmodighed

Stort tak til jer, vores kunder, for at være ekstra tålmodige med leverancer i øjeblikket. Vi er i gang med en større ombygning på vores lager, og især beklædning og tilbehør er hårdt ramt af forsinkelserne.

I en tid hvor leveringssikkerhed fylder mere end nogensinde før, er det derfor meget vigtigt at Kalundborg Skov Park Have hele tiden udvikler og effektiviserer for at være i front på netop det punkt. Det gør vi bl.a ved at udvide vores sortiment og øge lagerbeholdningen af eksisterende sortiment. Vi er forventeligt på plads i slutningen af uge 6 med vores nye lagerindretning. Tak til hele holdet bag ksph.dk for at yde en ekstra indsats netop nu.

Rigtig god vinter og vinterferie.

Venlig hilsen,
Kåre Antonsen, Ejer

Andre artikler

Nye åbningstider pr. 1/5 2023

Det har længe været et ønske fra mange af vores kunder, at vi åbner forretningen tidligere end kl. 10:00. Pr. 1/5 ændrer vi derfor vores åbningstider så de ser ud som følgende:

Læs mere »

Haven i november

Selvom den mørke tid i højere grad indbyder til indendørsaktiviteter, er der stadig masser at gøre for dem der elsker at bruge tid i haven. Udnyt efterårets nedfaldne blade som frostværn på stauder eller som kompost i bedene. Forebyg svampeangreb på havens frugttræer ved at fjerne “mumier”, og forbered jorden i køkkenhaven på næste sæson. Endeligt er novembers fugtige vejr ideelt til udplantning af barrodsplanter, hvilket er godt for dig der skal anlægge ny hæk.

Læs mere »

Haven i juli

Giv træer og buske en forfriskende sommerbeskæring og husk at forsyne krukkerne med vand og gødning i sommervarmen. Klip hækken i en A-form og nyd smagen af hjemmedyrkede grøntager og krydderurter.

Læs mere »

Gør oprydningsarbejdet lidt sjovere med en løvblæser

Efteråret byder på masser af oprydningsarbejde i haven. Især giver de visne blade anledning til meget irritation for haveejeren, der kan bruge uforholdsvis meget tid på at holde indkørsler, plæner og tagrender fri fra blade. Med en løvblæser eller en løvsuger, er det nemt at holde styr på det døde løv, og ovenikøbet udnytte det som en ressource i haven.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Billede
  • Rating
  • Pris
  • Tilgængelighed
  • Tilføj til kurv
  • Beskrivelse
  • Indhold
  • Vægt
  • Størrelse
  • Yderligere information
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign