Fri fragt!

Prismatch!

30 dages returret

Hurtig levering

Gå efterårets oprydning i møde med en buskrydder

En buskrydder er muligvis det mest alsidige redskab til oprydning i og omkring haven. Den kraftige maskine kan benyttes til alt lige fra rydning af græs og buske, til snerydning og fjernelse af flisepest på terrassen.

Efteråret nærmer sig, og efter en lang vækstsæson trænger mange haver til en ordentlig oprydning. Med en buskrydder får man hurtigt bugt med alverdens gevækster lige fra de små græskanter rundt om bedene, til store buske og små træer.

Trimmer eller buskrydder?

Trimmere og buskryddere bliver ofte forvekslet med hinanden, og selvom der er en del ligheder mellem de to, er anvendelsesmulighederne meget forskellige. En trimmer er et effektivt redskab til finpudsning af græsplænens kanter rundt om bede, tørrestativer, flagstænger etc. Buskrydderen derimod kan alt efter størrelsen på maskinen rydde store områder med langt sejt græs, tæt krat og små træer og buske.

Alsidig maskine – hele året!

En af fordelene ved en buskrydder er, at hvor mange maskiner er sæsonbestemte, kan du have glæde af buskrydderen stort set året rundt. Alt afhængigt af maskinens størrelse kan du anvende forskellige værktøjer sammen med maskinen til forskellige opgaver.

Om foråret og sommeren kan du hurtigt pudse plænens kanter af med med trimmerhovedet, eller fjerne ukrudt fra flisegangen og terrassen med en stålbørste. Sidst på sommeren, kan du med fordel komme det lange og seje græs eller det tynde buskads til livs med en græsklinge. Om efteråret kan du benytte en savklinge til at beskære tæt krat og små træer, og endelig kan du om vinteren bruge et børstehoved til snerydning.

Ønsker du en alsidig maskine, der passer til de fleste beskæringsopgaver i parcelhushaven er STIHL FS 131 eller Husqvarna 336FR to gode bud . Begge maskiner har en overkommelig størrelse, og udover en fordelagtig pris bliver de leveret med både trimmerhoved, trekantkniv og rundsavklinge.

Til mere de krævende opgaver i og omkring mark og skov kan vi anbefale STIHL FS 410 C-EM og STIHL FS 461 C-EM.

Sikkerhed først

Udover at være effektiv til oprydning, kan en buskrydder også være et farligt redskab, hvis man ikke bruger den korrekt, eller sammen med det rette udstyr. Først og fremmest er det vigtigt at have en ordentlig bæresele, når du betjener maskinen. Buskryddere er tunge maskiner, og du vil hurtigt opleve gener, hvis du ikke har støtte fra en rigtig bæresele til at fordele maskinens vægt. Alle buskrydderne i vores webshop leveres med bæresele, men bruger du maskinen professionelt eller i løbet af mange timer, er det en fordel at anskaffe en bæresele med ekstra ergonomi. Du bør også beskytte dig imod larmen fra buskrydderen med et høreværn. Et godt visir som fx STIHL Dynamic GPA 30, beskytter udover hørrelsen også ansigtet mod kviste og smågrene.

Andre artikler

Haven i juni

Endelig er det blevet sommer, og mange aktiviteter er rykket udendørs, til stor glæde for enhver haveejer. Sikr de bedste vækstbetingeler for planterne med rigeligt vand, og giv plænen den sidste finish med græstrimmeren. Vent gerne med hækkeklipningen til hækken er afblomstret og småfuglene har fået første kuld på vingerne. Tag en tur med fejemaskinen eller højtryksrenseren på terrassen og få bugt med det genstridige ukrudt mellem fliserne.

Læs mere »

Derfor vælger de fleste Kalundborg Skov Park Have

Der er mange gode grunde til at handle hos Kalundborg Skov Park Have. Udover de mange gode tilbud du finder på vores hjemmeside, har vi dygtige fagfolk samlet i Kalundborg, der står klar til at hjælpe dig. Som autoriseret forhandler af bl.a STIHL, Husqvarna, KWERN og ARS tilbyder vi premium-produkter til hele Danmark.

Læs mere »

Nye åbningstider pr. 1/5 2023

Det har længe været et ønske fra mange af vores kunder, at vi åbner forretningen tidligere end kl. 10:00. Pr. 1/5 ændrer vi derfor vores åbningstider så de ser ud som følgende:

Læs mere »

Haven i maj

Der er fuld smæk på plantevæksten i maj, og det byder på en masse aktiviteter for enhver haveejer. Det er ved at være tid til at så i køkkenhaven og plante sommerblomster i krukker. Hjælp
det hurtigt voksende græs med en gang gødning, og form din buksbom i de smukkeste skulpturer.

Læs mere »
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Billede
 • Rating
 • Pris
 • Tilgængelighed
 • Tilføj til kurv
 • Beskrivelse
 • Indhold
 • Vægt
 • Størrelse
 • Yderligere information
 • Egenskaber
 • Custom attributes
 • Valgfrie felter
Click outside to hide the comparison bar
Sammenlign